Јавни конкурс за избор и именовање директора

  • -

Јавни конкурс за избор и именовање директора

Category : Uncategorized

У публикацији Националне службе запошљавања „Послови“ дана 01.11.2017.године објављен је  Јавни конкурс за избор и именовање директора Центра за социјални рад “Оџаци” Оџаци.

Текст конкурса:

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

АП ВОЈВОДИНА

ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД “ОЏАЦИ“ ОЏАЦИ

Број: 551-15-11/2017-01

Дана: 20.10.2017.године

О Џ А Ц И

 

На основу члана 124. Закона о социјалној заштити  („Сл.гласник РС“ број 24/2011 ), члана 13. став 2. Одлуке о усаглашавању одлуке о оснивању Центра за социјални рад „Оџаци“ Оџаци ( „Сл.лист општине Оџаци“ број 2/2012 ) и члана 33. Статута Центра за социјални рад „Оџаци“ Оџаци од 03. децембра 2012.године ( „Сл.лист општине Оџаци“ број 15/2012 ) Управни одбор Центра за социјални рад „Оџаци“ Оџаци, на седници одржаној дана 20.октобра 2017.године, расписује

 

 

                                                                ЈАВНИ КОНКУРС

                                               ЗА ИЗБОР И ИМЕНОВАЊЕ ДИРЕКТОРА

                                     ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД „ОЏАЦИ“ ОЏАЦИ

 

 

Мандат директора је четири године.

 

Кандидат за именовање директора Центра за социјални рад Оџаци, поред општих услова за заснивање радног односа предвиђених Законом о раду, треба да испуњава и следеће посебне услове:

  • да је држављанин Републике Србије,
  • да је стекао високо образовање на студијама другог степена (мастер академске студије, специјалистичке академске студије, специјалистичке струковне студије), односно на основним студијама у трајању од најмање четири године и одговарајући академски, односно стручни назив утврђен у области правних, економских, психолошких, педагошких и андрагошких и социолошких наука, односно стручни назив дипломирани социјални радник,
  • да има најмање пет година радног искуства у струци и да поседује организационе способности
  • да није осуђиван и против њега се не води кривични поступак за кривична дела која га чине неподобним за рад у државним органима.

 

Кандидат за именовање директора Центра за социјални рад Оџаци, уз пријаву мора да поднесе следеће документе у оригиналу или у овереној копији:

–    пријаву, својеручно потписану, са биографијом и наводима о досадашњем радном

искуству

  • извод из матичне књиге рођених ,
  • уверење о држављанству,
  • доказ о одговарајућој стручној спреми (оригинал или оверена фотокопија

дипломе ),

  • потврда о радном искуству у струци
  • уверење да није осуђиван и

–    уверење да се против њега не води кривични поступак односно није стављен захтев за спровођење истраге или одређених истражних радњи, није подигнута оптужница или оптужни предлог за кривична дела за која се гоњење предузима по службеној дужности,

 

Кандидат за директора Центра за социјални рад Оџаци уз прописану документацију мора да поднесе и програм рада за мандатни период на који се врши избор.

 

Рок за подношење пријава на конкурс  је 15 (петнаест ) дана и почиње тећи наредног дана од дана оглашавања јавног конкурса у публикацији „Послови“.

 

Неблаговермене  и  непотпуне пријаве неће се разметрати.

 

Пријаве са потребном документацијом, доставити на  адресу: Центар за социјални рад „Оџаци“, 25250 Оџаци , ул.Кнез Михајлова бр.41, са назнаком „За јавни конкурс за именовање директора“.

 

Текст конкурса се објављује у публикацији Националне службе запошљавања „Послови“ и на интернет презентацији Центра за социјални рад „ Оџаци „ Оџаци.

 

Све додатне информације могу се добити на телефон 025/ 5742-048.

 

 

Председница Управног одбора

Милана Личина